Hej, nu är jag här

Jahaja… vinkande emoji-hand… halloj!

Året är 2016 och här sitter jag med en nystartad… mode… blogg…

(Räcker det med punkter för att accentuera tveksamheterna kring detta nu tror ni? Ja kanske.)

Det blir spännande, det här.

Det blir spännande? Det här?

Japp, då var vi igång! Whoa!

Med bloggen! Jag bloggar nu ju. I realtid! Blogg blogg blogg! Oj vad det går!

Visst har vi kul här på bloggen?

Kul! Visst?

Förlåt vad sa du? Att det inte är som en ”vanlig modeblogg”? Att det är konstigt?

Jaha… ja, det kanske stämmer. Jag vet inte riktigt, det var länge sen jag höll på med detta faktiskt, det erkänner jag. Men brukade vi inte hålla på så här mest? Var du inte med redan förr i tiden? Det har jag för mig.

Aha, okej, det måste till mer än att vi håller på och pratar såhär? Detta räcker inte? Nä okej, det måste in mer mode, jag förstår. Och mer blogg, absolut, det låter logiskt. Jag hör vad du säger. Köper det.

Jaa… då ska vi se… Vad ska vi hitta på… Jag kanske kan berätta vad jag har på mig för modekläder just nu, nu när jag sitter och skriver det här modebloggandet, det kanske är rimligt?

Ja så gör vi!

Då har jag ett par smala svarta byxor som är helt trasiga, fast det ska vara så alltså, från det japanska märket Undercover som jag tycker så mycket om. Sen har jag en t-shirt från Supreme, med Neil Young på, och på fotot av Neil Young så har han OCKSÅ en Supreme-t-shirt på sig, så det är en t-shirt-inception kan man säga. Plus en hatt! Oj nej, inte jag alltså, det är Neil Young som har en hatt på sig. På bilden, på t-shirten.

Varför?

Det kan väl inte jag veta! Han ville väl ha en hatt på sig bara.

Varför ska du alltid hålla på såhär? Jag försöker bara modeblogga i fred och så ska du bara larva dig och retas och låtsas att det är jag som har hatt på mig och sådär, det är faktiskt inte roligt. Kan jag få fortsätta berätta om mina kläder nu eller? OM DET ÄR OKEJ MED DIG??????

Tack.

I alla fall, sen har jag en svart stickad tröja på mig och den är också från Undercover. Varm och skön. Vadå? Att jag har tagit på mig extra hippa modekläder nu bara för att jag VISSTE att du skulle föreslå att jag skulle skriva om det i min modeblogg? Såklart inte! Vad taskigt sagt! Om du inte är schysst så ljuger jag och skriver att du säger något dumt.

Vad sa du? Att du kissar på dig ibland? Guuud så pinsamt för dig, Nu vet alla! Hahahahaha.

Just det, passa dig.

Så, var var jag? Skor! Det har jag såklart också. Vita fina höga sneakers från Nikes samarbete med Fragment (Japan igen!). De är lite för stora faktiskt, det har jag hört att hippa japaner också gillar.

Sådär ja, nu är vi igång igen. Med modebloggandet. Härligt!

Förresten, vad har du på dig för något?

Inga brallor?

Nähä. Okej.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *