Webbchef utför analogt arbete på hög nivå

Ni undrar vad jag sysslat med den senaste tiden istället för att göra det roligaste som finns – blogga och chatta med er i kommentarsfältet?

Jag ska berätta. Eftersom det bara är någon timme kvar tills jag flyr redaktionen, drar en luva över huvudet skoltrött-högstadie-kille-style och vägrar jobba de närmaste två veckorna, så måste jag tidsinställa typ en miljard artiklar till Cafe.se. Det ni ser på bilden är alltså ett riktigt powerdokument: rubriker kopplas till datum medelst svajiga bläckstreck. Ni ser ju typ rakt in i framtiden!

Tycker ni jag ser trött och lite uttråkad ut? Det tycker jag, fast jag har en ganska ny Our Legacy zip-skjorta på mig och det är ju trevligt.

Men nu ska jag skölja i mig lite kaffe och köpa en sista julklapp (till mig själv). Sedan dyker jag upp här igen och tänkte svara på lite kommentarer.

Ja just ja, vad får jag i julklapp av er? Är såå nyfiken!,
2012-12-21 14:15:22, 2012-12-21 13:15:22

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *