Veckans nätshopping: Retro i rågummi

Det finns ju tusen parallella spår när det gäller sneakers så det är knappt meningsfullt att prata om specifika trender. Men vi kan väl kalla detta för en liten tendens – den gamla trotjänaren rågummisulan har gjort sig påmind på flera olika håll senaste tiden. Därför blir veckans nätshopping en blandning av modernt och retro, billigt och dyrt – med den gemensamma nämnaren just rågummit.

 

På Sneakersnstuff kan du klicka hem klassikernas klassiker: Adidas Handball Spezial. Även om den kanske inte är den optimala skon att inomhusidrotta i längre är den väldigt fin att titta på. 799 kronor.

 

Samma komponenter men mer hantverk och högre pris. Hej säger vi till Visvims diskreta modell Foley Folk, 5 800 kronor på Très Bien Shop.

 

1952 gick vinter-OS i Oslo och då tog Puma fram den här modellen i skinn och mockadetaljer. 799 kronor på Caliroots.

 

Maison Margielas stilrena gympasko lämpar sig nog bättre för hippt barhäng än innebandymatcher. Cirka 2 700 kronor på Oki-ni.

 

Vans samarbetar med Odd Future-gänget (som nu heter Golf Wang, wtf) och släpper denna dojja den 1 juni. Modellen Old School med rågummisula. Kommer enligt uppgift säljas på Caliroots.com.,
2013-05-27 18:12:46, 2013-05-27 16:12:46

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *