Veckans nätshopping: Heja Sverige!

Den här veckan håller vi oss på hemmaplan – det är full fart i landet när det gäller nätshopping. Oscar Jacobson drar igång websälj och det gör Odeur också (och bjussar på fri frakt) – och Filippa K trollar fram en av vinterns grymmaste jackor, bara sådär!
Nu finns alltså hela Oscar Jacobsons utbud tillgängligt på nätet. Jag kikade igenom grejerna och kan konstatera att det är lika bra att fläska på med riktig tungviktsshopping. Eller vad sägs om följande vind och vattenavvisande mord-rock i Loro Piana-ull?
Och när vi ändå är inne på ullfronten: Hur mäktig är den här jackan från Filippa K? Det är en klassisk jeansjackemodell (halloj Levi’s Type 3!) fast i härlig tjock ull (som kallas melton) och med krage i skinn. Heja! Perfekt under en rymlig rock i vinter, när du vill vara uppklädd och cool på samma gång. Ska då bäras som på modellen, knäppt ända upp.
Och den som vill vara lite svårare sneglar lämpligen mot Odeurs nyöppnade webbutik. Där finns bland annat den här tuffa bomberjackan. Tänk om den haft ett vanligt bomberjackeavslut, någon mudd sådär, då skulle den varit ännu grymmare – och min. Använd koden ”odeurfri13” för fri frakt fram till årsskiftet.

,
2013-11-26 06:24:42, 2013-11-26 05:24:42

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *