Vad jag har gjort idag

Jag vaknade vid 9 och var trött och hade ont i huvudet eftersom jag legat vaken och kollat på två tredjedelar av The American istället för att sova ordentligt. Det blev lite dilemma direkt eftersom vi bara hade jättelite mjölk kvar så kaffet blev svartbrunt. Sedan tog jag för lång tid på mig att välja kläder och därför kom jag nästan en halvtimme försent till en pressvisning jag skulle till, men det gjorde inte så mycket. Där fick jag kaffe och macka och tittade på kläder. Kul.

Sedan köpte jag ett SL-kort!

Och sedan blev klockan lite för mycket för att hinna äta lunch innan jag skulle till en ljudstudio och spela in en voice over. Röstskådespelaren var grym, jag kände igen honom från någon roll som hunsad make i typ Beck men kunde inte placera honom och tänkte att det var dumt att fråga. I alla fall gjorde han precis som jag ville fast jag inte kunde uttrycka mig som folk. Han läste och jag mumlade saker om energi och tempo och dynamik och lite säljigare, och han ändrade så det blev perfekt. Halva planerade tiden tog det.

Sedan åt jag lunch med två tidningar som sällskap. Plommonspäckad fläskkarré och äpplemos (maten, inte tidningarna), hur gott som helst. Efter det var jag lite snabbt förbi två butiker och kollade efter några grejor. När jag kom hem tog jag några telefonsamtal, spelade tv-spel och skrev några texter (nej jag skrev inga texter faktiskt, det var ljug). Vid halvåttatiden köpte jag yakiniku och sushi med Anna-Maria, glömde köpa mjölk, och tittade på senaste Criminal Minds. Sedan dess har jag suttit och jobbat med datorn i sängen. Nu är frågan om jag ska springa ner och köpa mjölk eller inte. Sammanfattningsvis en bra måndag.

Slut.

,
2010-11-08 22:05:01, 2010-11-08 21:05:01

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *