Tipskillen tipsar!

Jag fortsätter min folkliga inrikting med att rakt upp och ner tipsa om vinterjackor. Du vill ha en marinblå ulljacka av något slag? Du känner att duffeln är lite för mycket duffel? Du vill helst vara både lite heritage och hightech? Jag förstår, och jag håller med. Bra smak du har!

Tycker att du ska titta närmare på dessa tre alternativ, fallande prisordning. (Notera och respektera att jag stod emot frestelsen att skriva den fullständigt meningslösa sportreferensen att samtliga jackor är Paul Marinerblå. Ojdå, nu gjorde jag det i alla fall!)

Post Overalls Engineer Jacket. 295 pund på Superdenim.

Penfield Newbury Jacket. 150 pund.

Eller så köper man en vanlig billig skepparkavaj i marinblått, finns överallt, till exempel på Garderoben. 549 kronor! Orimligt ful bild men det kan ni ju ha överseende med, ni som inte behöver publicera den här.

,
2010-11-04 13:57:35, 2010-11-04 12:57:35

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *