Pitti Uomo: Johan Hurtig bland loafers, espressokoppar och svintajta kavajer

Ho-ho! Är det någon här? Det ekar lite tycker jag.

Hoppas ni har haft ett skönt jullov (okej, jag är en vuxen man men råkar ändå alltid säga jullov) och firat nyår med stil och så vidare. Nu glömmer vi det dravlet och blickar framåt (möjligen kommer det lite årssammanfattningar här ändå, man kan aldrig så noga veta).

Jag är tillbaka på redaktionen och kör ett one-day-stand innan jag i morgon reser till Florens, Italien, för att bevaka herrmodemässan Pitti Uomo.

Det finns mycket att vara lite nervös för: Kommer jag hinna med att besöka alla varumärken som jag är intresserad av? Kanske. Jag ska intervjua formgivaren och designern Mark Newson, kommer det gå bra? Troligtvis. Kommer det finnas svenskt bryggkaffe på hotellet? Eh, va?

Men det jag är mest orolig för är mina vrister. Det är 11 grader i snitt i den florentinska luften just nu och jag har förstått att man måste checka in alla sina strumpor redan på flygplatsen. Hela mässområdet har nämligen strumpförbud eftersom The Sartorialist har bestämt att man ska vara barfota i sina herrskor.

Det kommer ju bli kallt!

Aja, jag återkommer när jag landat.


Team J.Lindeberg är ju bara för snygga. Lalle, Stefan, Jesse.


Strumpinspektörer.


– Ja hallå? Nä nä, strumporna fick jag lämna på flygplatsen men jag har fortfarande den lilla pappmuggen fastlimmad på handen.,
2013-01-07 15:43:46, 2013-01-07 14:43:46

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *