Om att snällt sitta på andra raden

Ja, jag blev ju intervjuad av Stureplan.se om modeveckan (plus blev förväxlad med Jonna Bergh!) – och försökte svara så oväntat och roligt jag kunde på de trevliga frågorna. Två av dem ser ni här under så får ni ta del av resten via länken längst ned.

Hur laddar du upp inför modeveckan?
– Eftersom jag nog ska prata lite i webb-tv tänkte jag söka svar på frågan som alla i branschen ställer sig: hur uttalar man egentligen Altewai Saome? Maila mig på johan.hurtig@cafe.se om du vet.

 

Vilken visning tror du kommer toppa modeveckan, och varför?
– Tigers är alltid påkostad och J.Lindebergs var fin senast. Men som alla år är den stora frågan – kommer jag få front row på Tiger-visningen efter alla år på RAD TVÅ? Verkligen inte bra för mitt personliga varumärke, detta.

Klicka genast här för att läsa hela intervjun.,
2013-01-25 17:13:00, 2013-01-25 16:13:00

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *