Några ord om Wes Lang, Indigoferafiltar och en maffig jäkla guld-Rolex

Jag är i Köpenhamn och jobbar i dag och i morgon. Det är så att konstnären Wes Lang ställer ut för tredje gången på galleri V1 här och eftersom han gör ett samarbete med Indigofera (Sjukt snygga filtar! Coola t-shirts!) passar jag på att göra en intervju med honom till framtida pappers-Café. Ni vet som internet, fast man kan hålla i det, på papper. Och på iPad också, som alltså är som internet, fast papper, fast digitalt. Ehhh, var var vi? Jo, Indigofera och Wes Lang. Förresten, man FÅR inte säga ”padda” om iPad, det går bara inte. Okej? Okej.

Så. Weeeees Lang visade sig vara genomsympatisk på alla vis (bildgoogla genast, han har gjort så snygga grejer) men först visade han sig se helt jäkla Sons of Anarchy ut. Kolla bara på bilden. Svart vintage-biker-t-shirt, svart skinnväst från egna märket Best Wishes, svarta Levi’s 514 (divigt val) och förstås svarta snakeskinboots. Ja just ja, plus en sinnessjukt fet guldring från Great Frog (måste ha allt från Great Frog nu, vad ska jag med bostadsrätt till?) och en helt bananas-rysk guldrolle (vågade inte snegla närmare om det var en Submariner eller GMT-Master, ska göra senare ikväll).

Och där står jag och fånar mig, blott 181 cm lång i Wrangler-jeans, Margaret Howell-t-shirt, Our Legacy-kavaj och solglasögon från Tommy Hilfiger. Fick prova ringen, den var mer av ett armband till mig men ändå.

Så är livet ibland, jag fick ju i alla fall åka till Köpenhamn! Kolla på filten så länge, så återkommer jag.

,
2013-05-02 15:29:29, 2013-05-02 13:29:29

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *