Några meningar som befäster min ställning som Sveriges skarpaste iakttagare även när det gäller musik, bara.

Det går snabbt i musikvärlden nu för tiden, nästan varje dag kommer nya genrer som ska hyllas. Häromsistens bevittnade vi födseln av Night Bus, en genre som kretsade kring en situation snarare än ett sound, och hela musikvärlden blev alldeles till sig. Med rätta förstås. Men som någon så vackert skaldade en gång, annektera och avancera, och nu är det dags för nästa genre som rör sig kring en viss situation.

Det är med stolthet jag presenterar: Disp core. En genre som kretsar kring att strö fint pulver i sitt hår och sedan spraya för att få en härligt glänsande finish. Ännu så länge finns det ingen som helst musik till den här genren men det känns också rätt överflödigt kan jag tycka. Musik är liksom så jobbigt ibland.

,
2011-03-25 00:05:06, 2011-03-24 23:05:06

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *