Groominglife med Johan Hurtig

Jaha, då var det dags att smyga sig in på detta ämne manlig skönhetsvård (GROOMING FÖR HELVETE, DU ÄR VÄL INGEN BRUD!?)… som ofta går under namnet grooming. Tro det eller ej men tydligen har min sidbena blivit en angelägenhet för fler än mig själv och mormor (hon hatar mittbena och gud förbjude långt hår, hashtag äldre människor). Det är nämligen så att jag blivit intervjuad av bloggportalen Colin om mina groomingvanor, där jag omnämns nära ord som ”välkammat hår”, ”stenkoll” och ”framgång”. Sjukt, jag vet.

I ALLA FALL, hoppa över till Colin och läs precis allt om hur jag ”jobbar” framför spegeln. Ni får lite smakprov här under också, plus att jag kände att jag inte fick sagt riktigt allt om mina manliga skönhetsvanor så det blir ett inlägg till här, med extramaterial! Om det är okej med er alltså.

Mellan oss två, hur länge kan du bli ståendes framför spegeln?
– Jag är mycket för att skapa rutiner och att göra saker på samma sätt. Till exempel så torkar jag mig alltid i en bestämd ordning när jag duschat och fixar frisyren på exakt samma sätt varje gång. När det gäller daglig grooming är processen alltså sedan länge optimerad och går därför förvånansvärt snabbt. Däremot händer det förstås ibland att någon hårtest vägrar hamna rätt och då kan det ta tid, men jag står inte i timmar och beundrar mig själv i spegeln. Faktiskt!”

”Lite sjukt att jag får så mycket frisyrcred när jag i många långa år använt en riktig budgetprodukt –Wella Shockwaves Go Matt Clay som finns på vissa livsmedelskedjor(!) och kostar under femtiolappen. Ger en formbar men ändå väldigt torr look. Nästan alla lyxigare konkurrenter jag testat gör håret lite flottigare och det tycker jag inte om. Nu på senare tid, när jag börjat experimentera med en mer ovårdad variant av min gamla vanliga frilla, så gillar jag verkligen Alterna Bamboo Style Form Ultra-Hold Sculpting Clay som doftar gott och har den där matta finishen.”

Exuviance Vespera Bionic serum: Har nyligen upptäckt detta med serum, som efter vad jag förstår är en magisk trögflytande vätska nästan direkt från ungdomens källa. Just den här är funkar bra för min lite känsligt krångliga hy.”,
2013-03-21 18:01:51, 2013-03-21 17:01:51

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *