Fredag

”Isbaren – ett ställe där du inte riktigt känner dig bekväm om du är en vanlig kille med smak för Japanska sömnadsdetaljer”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mellanrummet här ovanför skulle det varit en bild på mig i arktiskt silverfärgad poncho med ett glas av is i handen, men eftersom alla tokiga turister fotade så det stod härliga till och bartendern skrek ”Arriba!” kände jag mig inte bekväm med det. Ni vet ju hur jag ser ut, kanske kan ni skriva ut detta och pyssla lite hemma med att rita in mig eller så. Drinken var inte riktigt värd att pscchhtta igång helgen så vi avvaktar tillsammans någon timme. Sedan kör vi på varsitt håll, okej? Nu ska vi fira vår sexårsdag på Mården, som vi av någon anledning döpt om till Mårten. Sedan blir det datorfri staycation(!) så jag återkommer imorgon kväll.

,
2010-11-19 20:28:20, 2010-11-19 19:28:20

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *