Dagens outfit: Vem bar den bäst – den riktiga personen eller ritade gubben?

Idag har modechefens två små döttrar varit på besök på redaktionen. ”Rita Johan”, blev uppdraget de fick när pappa skulle ta ett telefonsamtal. Fnissiga räckte de över följande teckning som jag omgående tejpade upp på skrivbordslampan. Fin ju!


Outfiten är klockren! Jag är lite orolig för mitt hår dock, jag tycker det ser lite krulligare ut än jag vill kännas vid. Därför tvingade jag vår filmfotograf Mats att ta några kamerabilder på mig också.


Svartvitt – automatiskt lite coolare.


”Okej, nu är jag beredd, du kan fota n… KOLLA PÅ HAN DÄR! Oj, glömde att du skulle ta en bild.”


Nudå, blir det bra så jag kan dricka mitt kaffe snart?

PERSONLIGEN så tycker jag nog att teckningen vann. Den riktiga gubben ser lite för tvådimensionell ut.

Nåväl, kläderna som han har på sig är skor från Lanvin (MÄRKES!), kostym-möter-gym-brallor från japanska Unused (SKADLIGT HIPPT!), t-shirt från American Apparel, kavaj från Our Legacy och rock från Wester. Frisyren är en klassisk Johan Hurtig med 30%-igt inslag av obrydd douchebag.,
2013-04-05 17:13:04, 2013-04-05 15:13:04

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *