10 bästa köpen just nu, för den som har jättemycket pengar

Hej bloggis! Här kommer tio produkter som jag själv skulle köpa i ett huj om jag hade varit rik. Men jag fyller ju år om en månad i och för sig, undrar om jag hinner bli rik tills dess. I alla fall, 10 grymma grejor i förvirrad-mental-patient-eller-knasig-kille-eller-dagisbarn-det-är-svårt-att-se-skillnad-kategorin.

Håll till godo!

eytys-doja-leather-black-1_2

Mördarsnygga modellen Doja från sköna gänget på Eytys. Heja Sverige! 1 795 spänn.

7e28UUOU5Lk

Känn dig som loosa snubben Spicoli i Fast Times At Ridgemont High i de här shortsen från Supreme. Typ 1300 pistoler!

 

medicom-toy-x-undercover-gilapple-golden-534503-golden

Förgyll din hylla i dubbel bemärkelse med den här snygga (och japanska, där kom det) äpple-lampan från Medicom x Undercover. 1 999 riksdaler, som hittat!

 

flat_14_11

De tuffaste tuffingarna kör förstås bara den här långskjortan och inget annat – luftigt! – men man måste ju inte. Comme des Garçons, 3 150 kr.

07-05-2016_sophnet_colourtypotee_white_amc_1

Sophnet, ett japanskt (nähä?) märke som jag tycker väldigt mycket om, har gjort den här supersomriga t-shirten. Passar till allt ju! 800 pickadoller!

 

 

 

03-03-2016_sophnet_buttondownoxfordshirt_sax_hh_1

Plus att de gjort den här cleana oxfordskjortan, grabbarna och tjejerna på Sophnet, man ba: VA!? Perfekt när du ska vara i ett sammanhang där alla andra har vanliga blå oxfordskjortor och du vill mindfucka alla total. Jahaha, du har också en HELT vanlig blå oxfordskjorta på dig, jahaaaaaja. Nej för ser du den här skorpionen eller? JUST DET! *nöjt flin* Den kostar två tuss!

shoes_001_18

Och så Undercover igen. Vad säger man om dessa skor egentligen? För coola? Ja, så säger man nog. Fullständiga tokcravings på dem har jag i alla fall. Kostar dock 4 150 bananer.

flat_7_1

Hoppla Undercover! Det här är ju en t-shirt för ett dagisbarn! En hyperaktiv sexåring som springer omkring och kliar sig i rumpan och äter ostmackor. Och jag älskar den! Sommarens knasigaste köp tror jag, inte bara för att den kostar 5 550 penningar, host host.

denim-by-vanquish-fragment-rubber-icon-coaster-vfa048-black

Jag garanterar inte att dina drinkar blir godare om du ställer ner dem på en sån här coaster från Fragment – men jag tror verkligen det. Lite av ett kap också enligt min åsikt, 549 pesetas.

3976_905414516f-ourlegacy_syndrome-1477-rtail-big

Och så givetvis pyjamasbyxor för verkligheten från Our Legacy – heja Sverige igen! Blir dina för 2 000… nu kommer jag inte på fler peng-synonymer. Seså, iväg och spendera nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *